A lenti gyik (gyakran ismételt kérdések) listában találja a válaszokat az általános kérdésekre.

Az útmutatók tartalmazzák a részletes dokumentációt témakörök szerint rendezve.

A segítség ikon (mozgassa az egeret a kérdőjel fölé) a témára vonatkozó leírást tartalmazza.

A kapcsolat oldalon található űrlap segítségével jelentheti a talált hibákat, észrevételeit, javaslatait vagy felteheti egyéb kérdéseit.
Q: Regisztráltam magam, de nem kaptam fiókom aktiválásához levelet. Mi történhetett?
 • Az üzeneteink néha fennakadnak spam szűrőn vagy a regisztráció során előfordulhat, hogy elgépelted e-mail címedet. Amit tehetsz: (1) nézd meg a spam levél mappádat, (2) várj egy kis időt, lehet, hogy csak lassan megy át a levél, (3) regisztráld magad egy másik e-mail címmel.
Q: Használhatom az onlinefoglalasok.hu rendszert szálláshely foglalásokra?
 • Igen. Hotelek, panziók, apartmanok, magán szálláshelyek esetén az onlinefoglalasok.hu rendszer nagyon jól használható. Tekintsd meg a szálláshely tulajdonosok részére összeállított útmutatónkat, mely útmutatót tartalmaz a rendszer beállításával kapcsolatosan.
Q: Szeretném, ha az on-linefoglalasok.hu még "EZT" is tudná. Le tudjátok fejleszteni?
 • Bátran javasolj új funkciókat. A célunk, hogy minél több hasznos és rugalmas funkciója legyen a rendszernek. A beérkezett igényeket megvizsgáljuk, fontossági sorrendbe állítjuk és lefejlesztjük őket. Elsődlegesen olyan funkciókat választunk ki, amely a felhasználók széles táborának hasznosak lehetnek.
Q: Milyen plug-in-eket (kiegészítőket) fog az onlinefoglalasok.hu telepíteni?
 • Semmilyent. Az onlinefoglalasok.hu böngészőben fut mindenféle plug-in nélkül. Cookie-kat és JavaScript-et használ, ez a böngészőkben alapértelmezésként engedélyezve van.
Q: Milyen böngészők támogatottak?
 • Az onlinefoglalasok.hu Internet Explorer 7 és Firefox 3.5 böngészőkkel lett tesztelve. Remélhetőleg más verziókkal és más böngészőkkel is jól működik a rendszer. Ha van ezzel kapcsolatos tapasztalatod, akkor kérünk oszd meg velünk.
Q: Találtam egy hibát. Kinek szóljak? Ki fogják javítani?
 • Előre is köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a rendszert és a szolgáltatást. Használd a kapcsolat űrlapot a hiba jelzésére.
Q: Ha használni akarom ezt a szolgáltatást szépségszalonomhoz/ sport centrumomban / szolgáltatásomhoz szükségem van Internet kapcsolatra ott helyben?
 • Nem feltétlenül. Gondold át a következő példát: Egy fodrász szalon az onlinefoglalasok.hu-t használja időpontok foglalására, de a szalonban nincs internet kapcsolat. Az ügyfelek az interneten keresztül legkésőbb 24 órával a szolgáltatás időpontja előtt foglalhatják le az időpontot. Előző este valaki kinyomtatja a foglalásokat és elviszi reggel a szalonba. A foglalások módosítása vagy törlése 24 órán belül megtehető telefonon vagy személyesen. Van egy paraméter a rendszerben, amellyel beállíthatod, hogy a szolgáltatás tervezett időpontja előtt mennyi ideig fogadsz még el on-line foglalásokat és foglalás módosításokat.
Q: Mennyibe fog ez nekem kerülni?
 • A szolgáltatás kipróbálása és az alapcsomag használata ingyenes. Az ingyenes verzióban van néhány korlátozás. A részletekért és a további csomagok leírásáért nézd meg árlistánkat.
Q: Egy web fejlesztő vagyok. Megvásárolhatom az online foglalas szolgáltatást egy ügyfelemnek?
 • Igen. Örömmel vesszük ha tovább értékesíted szolgáltatásunkat. Bővebb információkért és az árakért tekintsd meg partner program oldalunkat. A szoftver nem eladó, hogy a Te saját szervereden futtasd.
Q: Mi az onlinefoglalasok.hu?
 • Az onlinefoglalasok.hu egy web alapú foglalási rendszer, melyen keresztül a szolgáltatók, eseményszervezők, iskolák, sport klubok, egészségszalonok, stb. saját órarendjüket közzé tehetik és az ügyfelek on-line időpontot foglalhatnak egy adott szolgáltatásra, eseményre vagy lefoglalhatnak egy adott tárgyalót, eszközt, stb. Mivel a rendszer web alapú, ezért nem igényel telepítést. Az online foglalási rendszer testre szabható és beilleszthető saját web oldaladba is (hamarosan). Regisztráld magad bátran ingyenesen és próbáld ki a rendszert vagy tekintsd át szolgáltatásainkat és azok jellemzőit.
Q: A saját adataim biztonságban vannak a rendszerben?
 • A szolgáltatás egy adatközpontban fut 7x24 órás üzemmódban, rendszeres mentésekkel és felügyelettel és nagy sávszélességű Internet kapcsolattal.
Q: Szükségem van saját web oldalra?
 • Az emberek tipikusan egy időpontfoglalás /"on-line jelentkezés" linket tesznek az oldalukra, amely az onlinefoglalasok.hu-n levő foglalási oldalra mutat. Természetesen ha nincs saját web oldalad, akkor közvetlenül használhatod az onlinefoglalasok.hu-t is és a megfelelő link-et egyszerűen elküldheted ügyfeleidnek e-mail-ben.
Q: Áttölthetem a saját rendszeremben levő adatokat az onlinefoglalasok.hu rendszeretekbe?
 • Jelenleg az import funkciók még nem elérhetők. Szándékunkban áll a funkció megvalósítása a későbbiekben.
Q: Van lehetőség a lefoglalt szolgáltatás kifizetésére is a web oldalon?
 • Jelenleg ez a funkció nem áll rendelkezésre, de tervek szerint a szolgáltatást kiegészítjük fizetési funkcióval is.
  Amennyiben erre lenne szükséged kérünk, hogy jelezd felénk és ezzel is nagyobb prioritást adhatsz a fejlesztésnek.


További kérdései vannak? Tegye fel bátran és mi igyekszünk megválaszolni. Klikk ide!


Lépésről-lépésre:Esettanulmányok, hasznos tippek

Orvos,
Fogorvos,
Fodrász,
Állatorvos,
Masszőr
Szálláshely
Sportpálya

részére.

További kidolgozott ajánlatok hamarosan.